Novakoviću četiri mjeseca uslovno zbog prijetnji Goranu Daniloviću

Novakoviću se sudilo za ugrožavanje sigurnosti Daniloviću, jer je, u dva navrata, prijetio Daniloviću, nakon što je on na svom Fejsbuk profilu napisao da se protivi rušenju hotela "Crna Gora"
211 pregleda 4 komentar(a)
Zoran Novaković, Foto: Luka Zeković
Zoran Novaković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.04.2015. 07:29h

Viši sud u Podgorici potvrdio je presudu kojom je penzionisani vozač Vlade Zoran Novaković uslovno osuđen na četiri mjeseca zatvora, zbog prijetnji poslaniku Goranu Daniloviću, u avgustu prije dvije godine.

Time je postala pravosnažna presuda sudije Nenada Vujanovića, koji je, u julu prošle godine, odlučio da će Novaković ići četiri mjeseca u zatvor, ukoliko u sljedećih godinu dana počini novo krivično djelo.

Novakoviću se sudilo za ugrožavanje sigurnosti Daniloviću, jer je, u dva navrata, prijetio Daniloviću, nakon što je on na svom Fejsbuk profilu napisao da se protivi rušenju hotela "Crna Gora".

Novaković je, između ostalog, u toku postupka, tvrdio da je bio revoltiran time da “neko ko je iz drugog grada, priča o Podgorici”, a kasnije se ispostavilo da je i on sam rođen u Skoplju, iako je tvrdio da je Staropodgoričanin.

Bonus video: