Pratio ženu da se uživi u ulogu serijskog ubice

"Uh, ovo je baš loše otkrovenje, mogu li me uhapsiti zbog ovoga?", zapitao se Dornan na pola razgovora.
2 komentar(a)
dori, Foto: ELLE
dori, Foto: ELLE
Ažurirano: 01.04.2015. 18:02h

Poznato je da mnogi glumci podosta izgube na kilaži ili privremeno rade neke poslove kako bi se uživjeli u ulogu koju treba da odigraju u predstojećem filmu. Britanski glumac Džejmi Dornan otišao je korak dalje.

Pripremajući se za ulogu serijskog ubice Pola Spektora u Netlixovoj krimi seriji "The Fall" Dornan je otkrio da je uhodio jednu ženu.

Tridesetšestogodišnji glumac u intervjuu sa "Los Angeles Time" nevoljno je otkrio na koji način ulazi u glavu sadističkog ubice.

"Radio sam neke stvari kako bih se uživio u ulogu. U podzemnoj željeznici sam pratio jednu ženu cijeli dan da vidim kakav je osjećaj raditi to. Uh, ovo je baš loše otkrovenje, mogu li me uhapsiti zbog ovoga?", zapitao se Dornan na pola razgovora.

On je zatim opisao svoj eksperiment, kazavši da je cijelo vrijeme održavao distancu i ženu nakon izlaska iz voza pratio još par blokova.

"Bilo je uzbudljivo, na neki prljavi način. Nekako sam ponosan na sebe. Iskreno mislim da sam naučio nešto iz toga, jer očigledno nikad tako nešto nisam radio. Bilo je interesantno ući u taj proces, zapitati se zašto je pratiš i što pokušavaš da saznaš", ispričao je glumac, koji se proslavio nakon filma ”50 nijansi siva”.

Dornan će u seriji "The Fall" u kojoj glavnu ulogu igra Džilijan Anderson, glumiti oca, muža i psihopatu koji uživa u vezivanju žena prije nego što ih ubije

Bonus video: