Da li je privredni sud za sjever CG neracionalna i nefunkcionalna institucija?

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: Youtube, print screen
Bez granica, Foto: Youtube, print screen
Ažurirano: 30.03.2015. 13:12h

Emisija koja prikazuje realno stanje u Crnoj Gori na veoma sarkastičan način Seada Sadikovića i ekipe koja nam izmamljuje osmjehe svakog ponedeljka od 21:10h.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Da li je privredni sud za sjever Crne Gore zbilja neracionalna i nefunkcionalna institucija, istražujemo na dan njegovog zatvaranja i preseljenja u Podgoricu. ‘’Kad nema privrede, neka nema ni suda“, logiciraju mnogi.

Pored priča iz svih krajeva Crne Gore u večerašnjem magazinu još i istraživanje o aktuelnom dugu opštine Kolašin, čije izvore tražimo još u devetnaestom vijeku, kada je tadašnjem načelniku opštine kesa sa zlatnicima pala u nabujali potok.

Hoće li aktuelna predsjednica Željka Vuksanović, pored njenih prethodnika iz DPS-a i grupe gradjana na toj funkciji, imati osnova i za krivičnu prijavu protiv namjesnika Knjaza Nikole za Kolašin, saznajte u večerašnjem magazinu u kome možete pogledati priče iz svih krajeva Crne Gore, koje vam na poseban način priredjuju Sead Sadiković i njegovi saradnici.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore Samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: