WKF uputio Marini Raković poziv za 1. Evropske igre

Marini je i zvanično uručen poziv Svjetske karate federacije za učešće među osam takmičarki koje će se u Bakuu boriti za naslov pobjednice 1. Evropskih igara u kategoriji do 68 kilograma
0 komentar(a)
Marina Raković, Foto: WKF
Marina Raković, Foto: WKF
Ažurirano: 28.03.2015. 22:26h

Redovna Skupština Karate saveza Crne Gore počela je čestitkama i aplauzima karatistkinji Omladinca Marini Raković za bronzu na 50. EP u Istanbulu, ali i plasmanu na 1. Evropskim igrama u Bakuu.

Marini je juče i zvanično uručen poziv Svjetske karate federacije za učešće među osam takmičarki koje će se u Bakuu boriti za naslov pobjednice 1. Evropskih igara u kategoriji do 68 kilograma.

Skupština je dala bezrezervnu podršku Upravnom odboru na čelu sa predsjednikom Draganom Šakotićem, a usvojeni su finansijski izvještaj, završni račun i program i plan budućeg rada. Skupština je pred pretstavnicima Uprave za mlade i sport usvojila i Pravilnik o radu Arbitražne komisije.

Pridruženi članovi KSCG postala su tri kluba i Karate savez Herceg Novog, dok je određen godišnji monitoring za prijem u članstvo još četiri kluba. Poštovanje Statuta, učešće na državnim takmičenjima i izmirivanje obaveza prema Savezu, naznačeno je kao uslov za članstvo u KSCG.

Bonus video: