Damir ipak ostaje u selu, Sveto i Mile idu na verbalni dvoboj

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17.30 sati, a repriza je na programu od 10.55 sati
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2015. 09:36h

Danas u 17.30 sati na programu je 23. epizoda serije u kojoj ćemo gledati:

Damir odustaje od odlaska, nakon što ga uplakani Mile zaustavi na autobusnoj stanici. Svi su presrećni što ostaje u selu. Snježana pod Aninim pritiskom priznaje Damiru da ga je ona prijavila. On se naljuti i daje joj do znanja kako među njima nikada nije bilo, niti će biti ičega. Snježana je slomljena, te potaknuta razgovorom s Anom poziva Tomislava na sastanak. On prihvata isključivo zbog korištenja njenog kupatila.

Mirko (neuspješno) moli Zvonka da još jednom razmisli o vraćanju Damira na posao. Damir shvata da će Zdenki i Miletu biti teško bez njegove plate, pa pristaje na Katarininu ponudu da radi na njenoj kući s Josipom. Hladan je prema Katarini, ljuti se na nju jer mu nije vjerovala.

Katarina u šumi otkriva Slavu i Ivu kako kidaju stabla. Nakon što Ljubo odbije njenu prijavu policiji, sama uzima stvar u ruke i uz pomoć puške i Hunda pokušava potjerati vandale iz parka.

Barbara i Sveto oštro vrijeđaju Mileta pomoću letaka koje dijele po selu. Mile poludi i napada Sveta. Sveštenik Mirko sprečava tuču i predlaže im demokratsko javno sučeljavanje. Barbara priprema Sveta, a Stipe Mileta na verbalni dvoboj. Vrbuju Tomislava (Sveto) i Krešu (Mile) da im napišu projekte za EU fondove u roku od jednog dana. Tomislav Krešu krade projekt i uništava mu laptop, sabotira ga.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17.30 sati, a repriza je na programu od 10.55 sati.

Budite uz TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: