Politički skup u selu, Damir ostaje bez posla…

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17.30, a repriza je na programu od 10.55 sati
50 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot (YouTube)
Kud puklo da puklo, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.03.2015. 12:14h

Danas u 17.30 sati u novoj, 22. epizodi ćemo gledati:

Sveto se bacio u pripreme oko organizacije političkog skupa. Seljani su poprilično nezainteresirani za politiku (što Mileta jako raduje), ali Sveto (pomalo očajnički) u punoj kafani (pred svjedocima) svima koji dođu na skup obeća besplatne ćevape. Seljani sad postaju jako zainteresirani. Mile ljut izlazi iz kafane. Doma ga čeka još jedan udarac: Damir prizna da je dobio otkaz kao rendžer. To potpuno razočara Mileta. Katarina napadne Tomislava da je kriv za Damirov otkaz, a on odmah prokaže Snježanu kao glavnog krivca. Katarina odlazi do nje i napadne je. Snježana se nakon toga dođe izderati na Tomislava jer ju je izdao, ali na kraju mu se rasplače na prsima.

Krešo pristaje na Katarinin plan da zaposle Damira. Damir bi trebao pomoći Josipu u radovima na fasadi, ali i svim ostalim radovima na njihovoj staroj kući. Ona ga želi zaposliti jer se smatra odgovorna za njegov otkaz. Međutim, on na šefovu preporuku dobiva mjesto rendžera u Kopačkom ritu. Zbog loše financijske situacije, odlučuje se prihvatiti taj posao daleko od svog sela i svih ljudi koje voli.

Barbara se, kao drugoplasirana na Svetinoj listi našla na poziciji običnog roštilj - majstora na političkom mitingu. Puno je vremena i truda uložila u svoj izgled (nadala se ljudima obratiti s bine), a Sveto ju je stavio da vrti ćevape i ne planira je ni spomenuti u govoru te sebi pripisuje sve uspjehe. Barbara se osvećuje tako što poziva ljude na ćevape u pola govora i tako prekida Svetvov nastup kojeg više niko ne sluša. Momci su tužni zbog Damirovog odlaska. Josip je neutješan jer je svjestan da će, s vremenom, ostati sam. Damir se na brzinu pozdravio s mamom i još par ljudi. Posebno se pozdravlja s sveštenikom Mirkom kojeg moli da pazi na selo i njegove. Na kraju se pozdravlja s Hundom.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17.30, a repriza je na programu od 10.55 sati.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: