Ova majka svakodnevno trči skoro 13 kilometara sa djecom u kolicima!

Sa troje djece: Ivana (8) , Izabel (5) i Piter (2) i vrlo sitnom građom tijela došla je do konfekcijskog broja 42. Kada je Piter imao samo 11 dana, Marsela je odlučila da je vrijeme za gubljenje kilograma i to trčanjem
13 komentar(a)
Marsela Grasova, Foto: Facebook
Marsela Grasova, Foto: Facebook
Ažurirano: 23.03.2015. 12:16h

Majka troje djece pronašla je poprilično impresivan i nimalo lak način da izgubi kilograme nagomilane u trudnoći. Naime, tridesetogodišnja Marsela Grasova iz Bramptona htjela je da pronađe način da se riješi nakupljenih kilograma, a da pritom vrijeme provodi sa svojom djecom, pa je odlučila da svakodnevno trči skoro 13 kilometara i pritom gura svoju djecu u kolicima, piše Daily Mail.

Sa troje djece: Ivana (8) , Izabel (5) i Piter (2) i vrlo sitnom građom tijela došla je do konfekcijskog broja 42. Kada je Piter imao samo 11 dana, Marsela je odlučila da je vrijeme za gubljenje kilograma i to trčanjem.

Vrlo brzo je postala poznata među mještanima kao "Super mama" koja Izabel i Pitera redovno vozi u kolicima tokom svog trčanja. Iako je počela da trči sama, muževe poslovne obaveze nisu ostavljale prostora Marseli da se posveti sebi, pa je odlučila da prilagodi trčanje i spoji ugodno sa korisnim.

Danas Marsela vrlo lako ulazi u svoju odjeću broj 36 iako želi da još smrša. Oduvijek je voljela da vrijeme provodi u prirodi pa je svaki pokušaj skidanja kilograma dijetama neslavno završio. Osim toga, Marsela uz troje djece nije mogla da priušti umor i slabost koja obično dolazi kada se smanji unos hrane.

Osim toga, vožnja u kolicima dok mama trči djeci je vrlo zabavna, pa uvijek rado s majkom odlaze u prirodu.

Marsela trči već pet godina i kako sama govori, ne planira da uskoro prestane. Štaviše, čak se priključila polumaratonu, koji će ipak trčati sama, bez dvoje djece u kolicima.

Index.hr

Bonus video: