Anderson: Nisam fan pokreta MeToo, treći talas feminizma želi da potpuno parališe muškarce

Neizostavan je bio i pomen skandala sa Harvijom Vajnštajnom. "Moja majka me je naučila da ne idem sa strancima u hotele. Ako mi neko na poslovnom sastanku otvori vrata samo u bade mantilu vjerovatno bi otišla negdje drugo", kazala je glumica u intervjuu
161 pregleda 0 komentar(a)
Pamela Anderson, Foto: Shutterstock
Pamela Anderson, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.11.2018. 11:31h

Pamela Anderson je izjavila da nije fan pokreta #MeToo.

Bivša zvijezda "Čuvara plaža" gostujući u emisiji "60 minuta" je izjavila da se i sama zalaže za feminizam, ali da je ovoga puta stvar otišla predaleko.

"Znate ja sam i sama feministkinja. Ali ovaj tzv. treći talas feminizma, je otišao predaleko. Mislim da će ovim da parališu muškarce", kazala je Anderson.

"Mislim da je pokret #MeToo otišao predaleko, i da će vjerovatno da me "ubiju" zbog ovoga što pričam", dodala je Anderson.

Glumica je inače poznata po tome što je "bez dlake na jeziku", pa je tako pisala 2016. godine za Vol Strit Žurnal o opasnosti koju sa sobom nosi pornografija.

Neizostavan je bio i pomen skandala sa Harvijom Vajnštajnom.

"Moja majka me je naučila da ne idem sa strancima u hotele. Ako mi neko na poslovnom sastanku otvori vrata samo u bade mantilu vjerovatno bi otišla negdje drugo", kazala je glumica u intervjuu.

Anderson se na kraju dotakla i svog porijekla.

"Vidite, ja sam Kanađanka i ja uvijek pričam ono što mislim. Žao mi je, ali nisam politički korektna", zaključila je Anderson.

Bonus video: