Policija traga za Jugoslavom Perovićem

Tijelo Dragane Pajović (29) pronašli su inspektori, u sobi koju je Jugoslav Perović (49) iznajmio, nakon što su roditelji prijavili njen nestanak
1016 pregleda 0 komentar(a)
Dragana Pajović, Foto: Facebook.com
Dragana Pajović, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 19.03.2015. 06:59h

Policija traga za Jugoslavom Perovićem (49) iz Nikšića, zbog sumnje da je ubio dvadeset godina mlađu Draganu Pajović (29) iz Pljevalja.

Ubistvo se dogodilo u jednoj od soba restoranmotela “Apolon” u Pljevljima. Pajovićeva je pronađena mrtva juče prije podne, a preliminarni podaci inspektora govore da je djevojka zadavljena.

Tijelo djevojke pronašli su inspektori, u sobi koju je Perović iznajmio, nakon što su roditelji prijavili njen nestanak. Djevojka je, kako je "Vijestima" rečeno u policiji, prethodne večeri viđena u društvu Perovića u jednom od lokala. Navodno u njihovom društvu bila je i jedna Draganina drugarica.

Nastradala djevojka studirala je engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, a povremeno je u Pljevljima radila kao šankerica. Perović je prije nekoliko dana iznajmio sobu u Pljevljima, što je inače često radio jer je zbog posla povremeno boravio u tom gradu.

Očevidaca zločina nije bilo, jer su svi zaposleni nakon završetka radnog vremena otišli kući, a drugih gostiju osim Perovića u smještaju nije bilo. Dragana je važila za mirnu i povučenu djevojku koja je živjela sa roditeljima, mlađim bratom i sestrom.

Rođena je u Sarajevu, koje je zbog ratnih dešavanja početkom devedesetih prošlog vijeka napustila zajedno sa svojom porodicom. Tada su se preselili u Pljevlja, rodni grad njene majke. Uviđaj, koji je obavljao viši tužilac iz Bijelog Polja, trajao je do kasno sinoć, a mjesto nesreće obezbjeđivala je policija.

Bonus video: