Na Starom Aerodromu zaplijenjen heroin vrijedan 35.000 eura

Tom prilikom lišeni su slobode 26-godišnji Zlatko Preočanin i 27-godišnja Mina Alković iz Podgorice
57 pregleda 0 komentar(a)
Heroin (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Heroin (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.03.2015. 19:18h

Crnogorska policija uhapsila je dvije osobe i zaplijenila veću količinu heriona, koja na uličnom tržištu vrijedi oko 35.000 eura, sopšteno je iz Uprave policije.

Policija je juče na Starom Aerodromu zaplijenila 600 grama heroina, i tom prilikom lišila slobode 26-godišnjeg Zlatka Preočanina i 27-godišnju Minu Alković iz Podgorice.

“Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su ova dva lica imala namjeru da količinu od oko 600 grama heroina stave u tzv. uličnu prodaju. Vrijednost 600 grama heroina, koji bi bio prodat na ilegalnom uličnom narko tržištu – što znači da bi bio sječen – dakle miješan sa drugim supstancama i prepakivan u manja pakovanja pa zatim stavljan u promet, iznosi oko 35.000 eura,” navodi se u saopštenju, u kome se dalje navodi da je policijska akcija izvršena shodno operativnim saznanjima koje su inspektori posjedovali, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici.

Pripadnici policije su izvršili pretres tri stana, a u jednom od njih pronađeno je sedam pakovanja sa oko 600 grama heroina.

U automobilu osumnjičenih, makre BMW, nađena je vaga za precizno mjerenje. Vozilo je privremeno oduzeto.

Bonus video: