Off Duty objavio "Oni su uvijek u pravu"

"Kao rezultat druženja i bezrezerve podrške koju muzičari u Nikšiću daju jedni drugima, spontano je došlo do saradnje sa Veljkom Vučurovićem"
50 pregleda 0 komentar(a)
off, Foto: Facebook
off, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.03.2015. 17:28h

Nikšićki pank rok sastav Off Duty objavio je novu pjesmu "Oni su uvijek u pravu" koja se može poslušati na YouTube servisu, a na kojoj gostuje Veljko Vučurović, gitarista DST-a i basista Autogenog treninga.

Pjesma je snimana prošlog mjeseca u studiju "Ultrazvuk", pod producentskom palicom Bojana Bojanića, kuhinji iz koje je izašao najveći dio radova crnogorskih bendova u proteklih par godina.

Bubnjar grupe Off Duty Vasilije Savović u razgovoru za "Vijesti" kazao je da je za pjesmu zaslužan frontmen Bojan Kandić. On je otkrio i kako je došlo do saradnje sa Vučurovićem.

"Razdvojenost po gradovima i odsustvo našeg drugog gitariste Vuka Jovanovića je učinila da rad na novom materijalu ide sporije, iako već postoji 4-5 pjesama u radnim verzijama. U takvim okolnostima, kao rezultat druženja i bezrezerve podrške koju muzičari u Nikšiću daju jedni drugima, spontano je došlo do saradnje sa Veljkom, koji je rado prihvatio da sa nama razvije ideju za ovaj singl", ispričao je Savović.

Bubnjar je istakao da se njegov bend nikad nije stilski ograničavao, pa je tako dozvolio da se ova pjesma značajno razlikuje od onih koje se mogu čuti na debiju Off Dutya "Još jedan dan" objavljenom prošle godine. Nikšićani su zadovoljni prvim prijemom pjesme.

"Planovi za naredni period su završavanje ostalih autorskih stvari i vjerovatno objavljivanje odjednom na mini albumu, kao i nastupi na što većem broju festivala koji dolaze", najavio je Savović. Uz njega Off Duty čine Bojan Kandić (vokal, gitara), Vuko Jovanović (gitara) i Milan Gezović (bas).

Bonus video: