Mata Leao uspješan u Beogradu i Tuzli

115 pregleda 0 komentar(a)
Mata Leao brazilski dži džicu, Foto: Privatna arhiva
Mata Leao brazilski dži džicu, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 05.10.2018. 08:51h

Mata Leao, brazilski džiu džicu klub iz Podgorice, imao je zapažene nastupe na nedavno održanim takmičenjima u Beogradu i Tuzli.

Na "Belgrade openu" u No Gi disciplini Miloš Janičić je osvojio zlato u kategoriji do 88,3 kilograma purpurne pojaseve i pokazao da je u odličnoj formi pobjedama nad tri protivnika.

Juniorski dio Mata Leao ekipe nastupio je na "ADCC Bosnia openu" u Tuzli, na kojem su učestvovali i borci iz BiH, Hrvatske, Švajcarske i Njemačke.

Mata Leao su u Tuzli predstavljala četvorica takmičara u uzrastu juniora do 17 godina i osvojili su četiri medalje.

Srebrna odličja su pripala Ivanu Bojanoviću i Lazaru Magovčeviću, a bronze debitantima - Lazaru Vujačiću i Janku Bracanoviću.

Trener Mladen Jokmanović i trofejni takmičar Srđan Bošković su ovog puta bili u sudijskim ulogama na prvom otvorenom prvenstvu BiH koje je opravdalo sva očekivanja.

"Ovo je početak drugog dijela takmičarske sezone i sudeći po dosadašnjem učinku možemo očekivati dobre rezultate u brojnim nastupima koje ćemo imati do kraja godine. Janičić i juniori su pokazali da se u klubu radi temeljno, kao i da se u predstojećem periodu može ozbiljno računati na njih", rekao je Jokmanović.

Bonus video: