Umjesto u Pljevljima, završnica ženskog Kupa u Baru, muškarci igraju u Bijelom Polju

2 komentar(a)
Sastanak klubova OSCG, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Sastanak klubova OSCG, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 09.03.2015. 23:12h

Umjesto u Pljevljima, finalni turnir Kupa Crne Gore za odbojkašice biće održan u Baru, saopšteno je danas iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

U informaciji na sajtu OSCG, međutim, nije navedeno zbog čega domaćin završnice Kupa neće biti Rudar, koji je 2. marta, na sastanku u OSCG, dobio tehničku organizaciju. Tako je, barem, tog dana saopšteno iz "crnogorske odbojkaške kuće".

Iz OSCG su samo saopštili da će 20. i 21. marta tehnički organizatori finalnog turnira Kupa biti Luka Bar i Galeb.

Podsjećanja radi, u polufinalu Kupa za dame sastaće se Luka Bar – Morača i Rudar – Galeb.

Kako je saopšteno iz OSCG, finalni turnir Kupa Crne Gore za odbojkaše biće održan u Bijelom Polju, 13. i 14. marta, u tehničkoj organizaciji Jedinstva.

Voljom žrijeba, u polufinalu muškog kupa igraće Budvanska rivijera – Budućnost i Volej Star – Jedinstvo.

Zbog priprema i obaveza muške seniorske reprezentacije za Svjetsku ligu, kao i zbog obaveza ženske seniorske reprezentacije na Igrama malih zemalja na Islandu (od 1. do 6. juna), došlo je do izmjene kalendara takmičenja, pa će sezone u obje konkurencije završiti prije nego što je prvobitno bilo planirano.

Termini za polufinale plej-ofa za muškarce su 21, 25. i eventalno 28. mart. Finale počinje 4. aprila, a, ako se ne dogodi kakvo čudo, završiće se u trećem meču, 11. aprila (termini za eventalnu 4. i 5. utakmicu su 15. i 18. april).

Dame će polufinale plej-ofa početi 28. marta, drugi mečevi su na programu 1. aprila, a eventualne majstorice 4. aprila. Termini finala plej-ofa su 11, 15, 18. i eventualno 22. i 25. april.

Bonus video: