Započnite dan uz "Boje jutra": Savjeti advokata, servisne informacije...

96 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 09.03.2015. 19:52h

Sjutra u Bojama jutra nakon osam sati rubrika "Savjeti advokata". Ovog utorka saznajte kako je zakon normirao pravila o naknadi štete nakon saobraćajne nesreće.

Nakon 7.30 pregledamo štampu sa Aleksandrom Perovićem iz NVO Ozon.

Bezbjednost pacijenata bila je tema na radionici održanoj u organizaciji Ministarstva zdravlja. Naša ekipa je bila na tamo, koji su zaključci saznajte sjutra.

Pricamo i o takmičenju ALIANTE 2015 koje počinje 6. marta.Ovo je jedinstveno takmičenje za srednjoškolce uzrasta od 15 do 19 godina.

U četvrtak, 12. marta, u Crnogorskom narodnom pozorištu, premijerno će biti izvedena dokumentarna drama "Sedam". Drama je bazirana na snažnim životnim pričama sedam aktivistkinja za ženska prava iz različitih djelova svijeta. Predstava ima svoju turneju po svijetu već 5 godina, a ovog mjeseca svoju premijeru imaće u Londonu, Vašingtonu, Kijevu i Podgorici. U Bojama jutra o tome razgovaramo sa Nadom Drobnjak poslanicom u Skupštini Crne Gore, Tihanom Ćulafić glumicom i koordinatorkom projekta "Sedam".

Sa terena se sjutra javlja Ljiljana Milojko koje ce vam saopštiti detalje o petom internacionalnom salonu vina koji se organizuje u Podgorici. Ljiljana će takođe razgovarati sa Krstom Andrijaševićem o njegovoj izložbi skulptura.

Uz servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Urgentnog centra CG, Elektroprivrede CG i sjutra detalji o situaciji na putu Cetinje – Budva.

Započnite dan uz program TV Vijesti.

Bonus video: