JEDAN OD PROMOTERA INICIJATIVE

Bez granica: Problem Sutorine, gost Suad Kurtćehajić

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, "narod pita"
96 pregleda 8 komentar(a)
Suad Kurtćehajić, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Suad Kurtćehajić, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Ažurirano: 09.03.2015. 11:42h

Emisija koja prikazuje realno stanje u Crnoj Gori na veoma sarkastičan način Seada Sadikovića i ekipe koja nam izmamljuje osmjehe svakog ponedeljka od 21:10h.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Koliko je ozbiljna argumentacija jednog dijela intelektualnih krugova u Bosni i Hercegovini koji zastupaju tezu da Sutorina ne treba da pripada Crnoj Gori? Na koji se način u BiH namjeravaju odnijeti prema sopstvenoj i u mnogo čemu kontroverznoj inicijativi ako ona ne dobije podršku u njihovom Parlamentu tokom ovonedjeljnog zasijedanja?

Jedan od glavnih promotera ove inicijative, profesor Dr Suad Kurtćehajić, u večerašnjem magazinu Bez granica odgovara na pitanja Seada Sadikovića, koji sa saradnicima magazina TV Vijesti, a ovaj put i iz regiona, kroz zanimljive priče govori o našoj stvarnosti, nerijetko i sa tragikomičnim crtama. I večeras u devet i deset - gledajmo se!

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, "narod pita".

Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život "običnog" čovjeka.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore

Samo na Televiziji Vijesti.

Preporučujemo za Vas