Marović: Zašto su optuženi Tičić i Rađenović kad su svi imali koristi

Marović je kazao da je sa Vidom Rađenovićem imao partijske kontakte u DPS Budva
57 pregleda 0 komentar(a)
Svetozar Marović, Foto: Savo Prelević
Svetozar Marović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.03.2015. 10:56h

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović kazao je danas da je iz medija saznao za predmet Košljun.

"Sa Vidom Rađenovićem sam se sretao 2007/08 godine i on mi je rekao da je kupio zemlju na Košljunu i bilo mi je čudno da biznismen Rašid sada hoće od njega da kupi zemljište a nije se javio na tender. Dakle moje saznanje se ticalo iz medija", kazao je Marović svjedočeći na današnjem suđenju u aferi Košljun.

Marović je dodao da je sa Vidom Rađenovićem imao partijske kontakte u DPS Budva.

"Imali smo češće kontakte. Nismo se posebno doticali oko prodaje zemlje na Košljunu, da će se pojaviti na tender, da će je kupiti, da je kupio. Obično me problemi zanimaju kada se de se problemi i tada me ljudi zovu što meni stvara probleme. Vjerujem da je Lazar Rađenović pošten čovjek i da ne bi uzeo nikakav novac kao što se pominje u optužnici. Čudim se kako su svi oni uopšte optuženi, i kako je optužen Aleksandar Tičić kao član Tenderske komisije, kada je poznato da u ovom predmetu Opština budva nije imala štete, banka nije imala štete, već su svi imali koristi", rekao je Marović.

Bonus video: