Boje jutra: Savjeti ljekara, servisne informacije, vijesti iz zemlje i svijeta

Ukoliko tražite posao, pratite i izvještaj o slobodnim radnim mjestima nakon devet sati
121 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Boje jutra, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 08.03.2015. 19:50h

Uz servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Urgentnog centra CG, Elektroprivrede CG započnite još jednu radnu nedjelju uz program TV Vijesti.

Ujutru i detalji o situaciji na putu Cetinje-Budva.

Ponedjeljak u Bojama jutra rezervisan je i za savjete ljekara. Nakon osam sati gost TV Vijesti biće otorinolaringolog dr Elvir Zvrko.

Ovaj ljekar je dio tima doktora Klinickog centra Crne Gore i Klinicko-bolnickog centra "Rebro" iz Zagreba koji je nedavno uradio dvije složene operacije nosa i sinusa novom metodom - funkcionalnom endostopskom hirurgijom sinusa.

Zanatska komora Crne Gore je organizovala obuku za hotelske domaćice. Riječ je o novom zanatu koji se prvi put pojavljuje kod nas. Obuku je prošlo devet domaćica, od kojih je šest dobilo sertifikat, a o čemu se tačno radi gledajte sjutra u Bojama jutra.

Ukoliko tražite posao, pratite i izvještaj o slobodnim radnim mjestima nakon devet sati.

U jutarnjem programu i o obilježavanju Svjetske nedjelje novca, a vidjećete i kako je bilo na radionici kreativnog pisanja koja je održana u KIC-u "Budo Tomović". Sa tajnama književnog, pozorišnog, stripovskog, filmskog, televizijskog pisanja, ali i sa stvaranjem performansa, sajberformansa i video igrica učesnike radionice je upoznao dramski pisac Obrad Nenezić, prateći metod po kojem radionica nosi naziv "Laboratorija Simulakrum".

Gošća Boja jutra biće i mlada Lara Beatović koja će otpjevati pjesmu sa kojom se predstavila na nedavno završenom festivalu "Zlatna pahulja" u Rožajama.

Gosti jutarnjeg progama TV Vijesti biće i predstavnici Ambasade Republike Poljske u Podgorici i Udruženje studenata Akademija u Cetinju koji su povodom Dana žena održali veče poezije Vislave Šimborske.

Vidjećete i kako je bilo na koncertu Dejana Cukića koji je povodom 8. marta pjevao u HL klubu u Podgorici, a ekipa Boja jutra za vas izdvaja i ostale aktuelnosti sa muzičke scene Crne Gore i regiona.

Novinari Boja jutra provjeriće i cijene voća i povrća na zelenoj pijaci u Tržnom centru "Gintaš", a vidjećete i koliko su za Međunarodni praznik žena imali posla podgorički prodavci cvijeća.

Od sjutra na programu TV Vijesti moći ćete da pratite i niz vrhunskih serija, regionalnih i svjetskih hitova.

Pored serije koju već volite, "Kud puklo da puklo", sa emitovanjem počinju turska drama "Crna ruža", poljska komična "Porodica", italijanska serija "Katarinine kćeri", britanska komedija "Špijun".

Bonus video: