Mile i Stipe u akciji otklanjanja dokaza!

101 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti/Vijesti online
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti/Vijesti online
Ažurirano: 04.03.2015. 10:16h

Danas u 17.30 sati osma epizoda serije ''Kud puklo da puklo'' u kojoj ćete gledati:

Katarina, bijesna na Damira što je ispričao Josipu za njenu tetovažu, dolazi kod njega, ali u kući zatiče samo Zdenku, a Zdenka, zadovoljna što je Katarina tražila Damira, ga odmah pozove.

Damir je upravo "spasio" turistkinju Sanju i doveo u brvnaru kad dolazi poziv od Zdenke. Damir ostavlja zbunjenu Sanju sa Ljubom i pohita Katarini, nadajući se najboljem.

Mile i Stipe, u strahu od Svetovog advokata, odlučuju se dokopati Svetove bilježnice. Prva faza plana je – ukrasti Josipu ključeve.

Katarina, koja je u međuvremenu saznala da za njenu tetovažu ne zna samo Josip, nego i Ljubo i sveštenik Mirko, je ozbiljno ljuta na Damira i govori mu da sa takvom osobom kao što je on ne želi više imati posla. Damir, bijesan na Josipa, ali i na sebe, se vraća u brvnaru i zatiče tamo Sanju. Ona je već otvorila vino. Nakon nekoliko čaša, lagane muzike i plesa Damir pristojno odbije Sanju.

Snježana odlučuje ukinuti unucima vodu. Na bunar stavlja lokot.

Milu i Stipu u drugoj fazi – ušuljati se u Svetovu prodavnicu, ali ometaju sa svih strana. Josip i Diana se sele u garažu, Barbara, sad već prilično ljuta, i sveštenik Mirko dolaze po Dianu. Diana se vraća kući. Sveto sutradan prijavljuje krađu svoje dvije stranice, zna da su krivi Mile i Stipe, ali nema dokaze. Mile i Stipe uživaju.

Krešo se vraća u selo i sa sobom dovodi sina i kćer, Mašu i Jana.

Damir gnjavi Ljuba svojim problemima. Želi da se izvini Katarini ali ona je i dalje ljuta na njega.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru I februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: