Preslušani razgovori uhapšenih u akciji "Marta"

177 pregleda 4 komentar(a)
akcija Marta, Foto: Savo Prelević
akcija Marta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.03.2015. 09:25h

"Tebra, nije mi ovaj do subote tu. Ne može da se vidi, dok se ne proba kako auto drži u krivini. Nemam u nikoga povjerenja, da me ne prevrne", kaže nepoznatom sagovorniku u jednom telefonskom razgovoru Miroslav Milić, optužen za šverc droge.

Nekoliko telefonskih razgovora snimljenih mjerama tajnog nadzora, preslušani su juče u Višem sudu u nastvaku suđenja grupi uhapšenoj u akciji “Marta”.

Krajem oktobra 2012. godine, Miroslav Milić je, kako tvrde, iz Istražnog zatvora šifrovano razgovarao sa snahom Eminom, kojoj je rekao da ima kombinaciju i da je planirao da „audi mijenja za mnogo bolji auto“.

Emina mu je odgovorila da je „auto“ tek uzela i da planira da ga još malo “izvoza” i da će javiti kada joj dosadi. Miroslav joj je predložio da ga posjeti u Istražnom zatvoru.

Prema optužnici Miroslav Ž. Milić, Momčilo Milić, Simo G. Đurović, Ivan B. Novaković, Rajko M. Radanović, Emina F. Milić, Marica B. Milić, Maja D. Milić, Mefit F. Serdarević, Vladimir V. Radović, Radovan L. Mujović, Radosav M. Vukčević, Miodrag B. Bulatović, Veljko V. Kovačević, Nikola P. Mićunović, Slobodan Lj. Bulajić, Vidak T. Ramović, Dejan R. Pavićević, Igor M. Marinović i Dejan S. Rašković, počinili su krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja.

Bonus video: