TOLOŠKA ŠUMA

Podgorica: Sprave za vježbanje oštećene i polomljene

Mladići, koji su juče vježbali na vratilu, kazali su da ne znaju ko je oštetio sprave , ali da se sve desilo u periodu od nekoliko dana.
144 pregleda 26 komentar(a)
sprave, Tološka šuma, Foto: Zoran Đurić
sprave, Tološka šuma, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.04.2019. 15:10h

Većina sprava za vježbanje u Tološkoj šumi, a koje je krajem decembra “Coca Cola Hellenic” poklonila građanima, već su oštećene ili polomljene.

Nesavjesni građani su oštetili hodalicu, veslanje i jednu stranu razboja, koji su sada neupotrebljivi.

Sa  sprave  za vježbanje trbušnjaka otuđena je klupa, pa je od cijele aparature ostala metalna konstrukcija u obliku krsta, koju građani najviše koriste za sklekove.

Mladići, koji su juče vježbali na vratilu, kazali su da ne znaju ko je oštetio  sprave , ali da se sve desilo u periodu od nekoliko dana.

Dvadesetogodišnji Milovan Boljević tvrdi da je neko odnio klupu za trbušnjake još u decembru, dva dana nakon što su sprave  postavljene, dok je primijetio da je veslanje oštećeno tek u subotu.

"Po mom mišljenju pojedine  sprave  nijesu bile dobro postavljene, jer je razboj pukao odmah na početku, nakon što su neki momci vježbali, dok ga je neko samo dokrajčio prije nekoliko dana", kazao je Boljević.

On je "Vijestima" rekao da gotovo svakog dana vježba u Tološkoj šumi, ali da koristi samo razboj i vratilo.

Boris Zejak, kojeg su juče novinari "Vijesti" zatekli da vježba, smatra da bi dio Tološke šume sa spravama trebalo ograditi ili da se  sprave  prave od drveta kako ih ne bi mogli ukrasti.