Zavisnica o seksu: U istoj noći sam bila s trojicom muškaraca

“Čak i kad imam glavobolju, uvijek sam spremna jer će seks navodno ublažiti bol. To nije loše ako ste u monogamnoj vezi. Jednom sam imala seks s dva muškarca u jednoj noći i to prije nego što sam se našla s trećim muškarcem s kojim sam se u to vrijeme viđala. Našla sam se s njima samo zbog seksa”
194 pregleda 2 komentar(a)
seks, Foto: Shutterstock
seks, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.03.2015. 11:59h

Pojedini ljudi tvrde da zavisnost o seksu zapravo nije prava zavisnost. Međutim, žena koja je tražila da ostane anonimna ispričala je za australijski portal Gold Coast Bulletin kakvo breme zapravo stvara takvo ponašanje.

Kazala je da je sebe pokušavala da ubijedi da nema problem, uprkos tome što nije mogla cijeli jedan dan da izdrži bez seksa.

Ali tvrdi da je muškarcima puno lakše, jer oni mogu naći u masturbiranju.

“I sam Metju Mekonahi u filmu 'Vuk s Volstrita' je rekao da svaki berzanski mešetar masturbira barem jednom na dan. Radim u stresnom okruženju u kojem to nije moguće. Upravo se zbog toga osjećam loše”, kazala je sagovornica portala, dodavši kako je uvijek mislila da su muškarci više opsjednuti seksom nego žene.

“Zar nismo mi te koje glume da imaju glavobolju samo da bi se izvukle iz obavljanja bračnih dužnosti? Zar se mi ne okrećemo na drugu stranu jer smo preumorne? Zar nismo srećne kad imamo menstruaciju? Zar ne govorimo da imamo previše briga i previše kućnih poslova? Meni to nikad nije bio problem,” priznala je. Požalila se, đeutim, da joj se čini da su muškarci ti koji su uvijek umorni.

“Čak i kad imam glavobolju, uvijek sam spremna jer će seks navodno ublažiti bol. To nije loše ako ste u monogamnoj vezi. Jednom sam imala seks s dva muškarca u jednoj noći i to prije nego što sam se našla s trećim muškarcem s kojim sam se u to vrijeme viđala. Našla sam se s njima samo zbog seksa”.

U jednom periodu život joj je bio previše haotičan jer se, kako je priznala, viđala sa trojicom muškaraca istog imena.

A onda je čitateljim ponudila savjet: “Morate biti veoma oprezni kad šaljete SMS poruke, naročito ako svaki od njih misli da je zapravo vaš jedini. Znam kako to zvuči, ali kad s nekim počnete izlaziti ne očekuje se da ćete imati seks svako veče. Ako tražite da se viđate svaki dan, vidjet ćete njegov ludi pogled i opet ćete se vratiti vibratoru”.

Bonus video: