"Kud puklo da puklo": Situacija u selu postaje sve interesantnija

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h, a repriza je na programu od 10:55h ujutru
119 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 27.02.2015. 14:00h

Danas u 17:30h u novoj epizodi serije ''Kud puklo da puklo'' gledajte:

Katarina, Krešo i Damir provode zabavan dan u parku. Nakon što ih je nahranio u svojoj brvnari, Damir ih odvede do atrakcije parka, kamene kugle. Krešo i Katarina su impresionirani kuglom i strašno ih zabavlja Damirova priča o tome kako kugla ispunjava želje. Uz puno smijeha Krešo zaželi da Tomislav postane bolji čovjek.

Kada Mile sazna od Josipa da cijevi za vodu treba povuć preko mjesne parcele, odluči uskratiti unucima suglasnost. Nakon Miličinog posjeta selu, Mile poziva unuke na ručak. Snježana se ponovno sprema za novi izlazak sa Damirom. Obećao joj je dvije haljine i odlazak u šoping. No, neugodno se iznenadi kada u šoping s njima ode i sveštenik Mirko.

Barabara je uspjela u svojoj namjeri da sveštenik Mirko organizuje duhovne vježbe, no Ljubo, Damir i Josip ne žele u tome učestvovati. Snježana i Dijana ih ucijenjuju, Diana Josipa seksom, a Snježana Damira zbog sramoćenja na Janjču. Milica traži od Tomislava da postane "najbolji prijatelj" Katarini i Kreši i sazna sve njihove probleme kako bi ih ona mogla koristiti protiv njih.

Sveto u prodavnici prikuplja potpise za Miletovu smjenu. Dijeli na akciji lopate za potpis, međutim sveštenik Mirko to želi spriječiti. Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h, a repriza je na programu od 10:55h ujutru. Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: