Nikšić: Policija oduzela pištolj i municiju

Nikšićka policija kontrolisala je vozilo BMW kojim je upravljao N.B. (24), dok su se u vozilu nalazili M.N. (25) i bezbjednosno interesantno M.B. (30)
252 pregleda 0 komentar(a)
Nikšić pištolj, Foto: Uprava policije
Nikšić pištolj, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 01.10.2018. 13:57h

Nikšićka policija u četvrtak je prilikom kontrole vozila M.B. (28) iz Nikšića pronašla i oduzela pištolj i municiju u ilegalnom posjedu.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje usmjerene na pronalazak oružja u ilegalnom posjedu, a posebno sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminlanih grupa, kontrolom vozila kod bezbjednosno interesantnog lica M.B. (28) iz Nikšića pronašli i oduzeli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu", saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićka policija kontrolisala je vozilo BMW kojim je upravljao N.B. (24), dok su se u vozilu nalazili M.N. (25) i bezbjednosno interesantna osoba M.B. (30).

"M.B. je, prilikom policijske kontrole, odbacio torbicu u kojoj se nalazio pištolj marke Crvena Zastava M70, cal. 7.65 mm, sa okvirom u kojem su se nalazila tri komada municije. Pronađeno oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja nakon čega će se tužica izjasniti o kvalifikaciji KD-a", kazali su iz UP.

Bonus video: