Treća epizoda serije "Kud puklo da puklo"

229 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 25.02.2015. 11:36h

Danas u 17:30h gledajte treću epizodu nove hit serije ''Kud puklo da puklo'', serije koja osvaja region.

Katarina je s Markom otišla u Zagreb, a namjerom da se ne vraća u Oštrovac. Marko ne odustaje pa odlazi do Denisa, Katarininog vjerenika, i traži od njega da Katarinu nagovori da se vrati u trku za nasljedstvo. Denis je zainteresiran za novac pa u razgovoru s Katarinom spomene kako bi taj novac dobrodošao njihovoj djeci. Katarina je ugodno iznenađena Denisovim planovima za budućnost i počinje se dvoumiti oko povratka u Oštrovac. Usput ostaje bez posla jer se doktorica koju je mijenjala vraća ranije sa porodiljskog. Kada shvati da je Marko, iza njenih leđa, razgovarao s Denisom, posumnja u Denisova obećanja i prekida s njim. Na izlasku iz bolnice je dočeka pas Hund.

Damir je ipak otišao s Ljubom i ostalima na Janjče. Nakon što je saznao da je Katarina otišla bez obzira na novac, zapije se sa Josipom koji ga krene nagovarati da idu za Zagreb po Katarinu. Snježana se naljuti i razočarano odlazi.

Tomislav i Krešo su, perući se na bunaru, "poplavili" selo. Ljubo i Damir, u potrazi za Hundom, raspituju se kod njih i zašto je Katarina otišla. Damir je razočaran kad shvati da postoji velika mogućnost da se Katarina neće vratiti.

Krešo i Tomislav dan provode u krčmi kod Ane, gdje je Tomislav gnjavi svojim prehrambenim navikama.

Josip je, još uvijek pijan, došao kod unuka, pa umjesto da radi, zaspi na Katarininom krevetu.

Na sastanku mjesnog odbora dolazi do fizičkog obračuna Mileta i Svete. Mile ga optužuje da želi istjerati unuke iz sela. Sveto traži da se glasa o Miliovom povjerenju jer je Mile osramotio selo. Sveštenik Mirko prekida tuču i odlučuje da će odbor sjutra glasati o tome. Mile i Stipe shvaćaju da im je jedina šansa Anin glas.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: