Stanišiću oduzet "porše", registrovan na njegovu majku

Prije nego što ga je policija pozvala Stanišić, navodni vođa samozvanog zagoričkog klana, krenuo je za paukom koji je "odnio" njegov automobil
260 pregleda 63 komentar(a)
Radisav Stanišić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Radisav Stanišić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.02.2015. 01:23h

Porše Podgoričanina Radislava Gila Stanišića oduzet je sinoć, navodno zbog provjere regularnosti.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" sinoć nešto prije 21 čas Stanišićev automobil, koji je bio parkiran ispred njegove porodične kuće, utovaren je na pauk i preparkiran ispred CB-a.

Sagovornici "Vijesti" tvrde da je vozilo oduzeto kako bi inspektori utvrdili da li je korišćeno u izvršenju nekog krivičnog djela.

Međutim, Stanišićev advokat Branko Anđelić kazao je "Vijestima" da je "porše", oduzet kako bi policija utvrdila "da li je legalan".

On tvrdi da je automobil preuzet ispred Stanišićeve kuće bez naloga i potvrde, te da je policija tek naknadno pozvala Stanišića da dođe u Centar bezbjednosti kako bi potpisao potvrdu.

Prije nego što ga je policija pozvala Stanišić, navodni vođa samozvanog zagoričkog klana, krenuo je za paukom koji je "odnio" njegov automobil.

Da se Stanišić našao "na meti" inspektora potvrđuje i to što je samo par sati prije nego što je policija iz Zagoriča otišla sa bijelim poršeom, policija upala u jedan podgorički kafić i pretresla Podgoričanina i njegovo društvo.

Navodno, kod njih nije pronađen nijedan nedozvoljeni predmet.

"Porše" koji su istražitelji sinoć privremeno zaplijenili, prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" registrovan na majku Radislava Stanišića.

On, prema informacijama "Vijesti" sinoć u CB-u nije želio da potpiše potvrdu o privremenom oduzimanju vozila, jer su mu "automobil oduzeli i pobjegli".

Vozni park Stanišića policija je i ranije privremeno oduzimala, ali su automobili vraćani nakon provjere.

Bonus video: