Izazvala dva udesa u nekoliko minuta: Petoro povrijeđenih kod Krivog mosta

U udesu su učestvovala tri automobila, tojota rav (PG BV 042), škoda oktavija (PG FD 473) i bmw (PG BN 516).
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2015. 01:16h

Pet osoba povrijeđeno je, od kojih jedna teže, a četiri lakše, u udesu koji se sinoć, nešto prije 22 časa dogodio na raskrsnici kod Krivog mosta u Podgorici.

U udesu su učestvovala tri automobila - “tojota rav” registarskih oznaka PG-BV042, “škoda oktavija” PG-FD473 i “BMW” oznaka PG-BN516.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije teže povrede zadobila je Lidija Đukanović, suvozač u “tojoti”.

U udesu su lakše povrijeđeni vozač “tojote” Miodrag Đukanović, vozač “BMW-a” Dragana Vukčević i njena saputnica Jelena Kovačević, i Mladen Lečić, koji je bio za upravljačem “škode”.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", do udesa je došlo kada je iz zasada neutvrđenih razloga Vukčević, koja se “BMW-om” kretala iz pravca Krivog mosta ka Zabjelu, udarila u “tojotu” koja je išla iz suprotnog pravca i skretala ulijevo.

Nakon kontakta sa “tojotom”, “BMW” je udario i u "škodu" koja je bila zaustavljena u suprotnoj traci.

Jedan od očevidaca je kazao da su u izvlačenju povrijeđenih učestvovali i vatrogasci.

Vozač “tojote” sinoć je, dvadesetak minuta nakon udesa ispričao “Vijestima” da se sjeća da je BMW, koji mu je dolazi iz spurotnog pravca udario prvo u njega, a potom i u “škodu”.

On je kazao da je, “tojotom”, prošao kada mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.

Sagovornik “Vijesti” iz polciije kazao je da je Vukčević, nekoliko minuta prije udesa na raskrsnici kod Krivog mosta, izazvala saobraćajnu nezgodu i u blizini zgrade “Pobjede”.

Galerija