Lukinom klanu ubistva su rutina

Klisić je optužen da je 16. septembra naoružan došao do bašte kafića „La Esquina“, i uz nekoliko psovki pucao na Dragana Pečuricu, Mila Radulovića i grupu mladića
676 pregleda 27 komentar(a)
Jovan Klisić, Foto: Savo Prelević
Jovan Klisić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.02.2015. 15:17h

Baranin Jovan Klisić (26) kazao je juče u sudnici da je iz revolta pucao na lokal Jova Đurovića, brata pokojnog Luke Đurovića, nakon što je saznao da je njegov prijatelj Armin Muša Osmanagić ubijen.

Klisić je optužen da je 16. septembra naoružan došao do bašte kafića „La Esquina“, i uz nekoliko psovki pucao na Dragana Pečuricu, Mila Radulovića i grupu mladića, za koje se smatra da su članovi klana pokojnog Đurovića.

Klisić je kazao da nije imao namjeru da nekoga ubije: "Žao mi je zbog ovoga što sam uradio, jer ja sam bokser i uspješan sportista - nijesam kriminalac. Nakon što sam ispalio 12 metaka, napustio sam lokal 'La Esquina' i jedino čega se sjećam, je da sam se zaustavio pored hrama i pomolio Bogu što nijesam nikog povrijedio", pričao je Klisić.

Kazao je da su u bašti sjedjeli Pečurica i “još neki iz grupacije pokojnog Luke Đurovića”. Dodao je da je iz revolta pucao u lokala s obzirom da ga je držao brat pokojnog Đurovića.

"Od kako se pokojni Luka vratio u grad, 20 ljudi je mrtvo i ranjeno. Da sam htio nekog da ubijem, drugačije bih to uradio. Prišunjao bih im se na podmukao način kako to oni rade, ali ja nijesam spreman na tako monstruozne poteze", naveo je optuženi. On je kazao da je policija nemoćna da otkrije “ubice kojima su likvidacije postale rutina”.

Bonus video: