Žabljak: U udesu povrijeđena jedna osoba

Kako saznaju “Vijesti”, kamionet “micubiši” registarskih oznaka PG-EG987 kretao se iz pravca Žabljaka prema Šavniku i ulaskom u tunel naletio na led na asfaltu, zbog čega se vozilo prevrnulo
0 komentar(a)
Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 23.02.2015. 17:48h

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 16.10 dogodila na putu Žabljak-Šavnik u tunelu Ivica lakše je povrijeđena jedna odrasla osoba, a djevojčica, koja je sa njim bila u vozilu prevezena je u žabljačku zdravstvenu ustavnovu i prošla je bez povreda.

Kamionet "Micubiši" registarskih oznaka PG-EG987, kojim je upravljao Milan Pejanović(64) iz Podgorice, kretao se iz pravca Žabljaka prema Šavniku i ulaskom u tunel naletio na led na asfaltu zbog čega je došlo do proklizavanja a potom i prevrtanja vozila.

U tom trenutku iz pravca Šavnika naišao je "Golf 3" registarskih oznaka ŽB AB904 za čijim se upravljačem nalazio Bojan Todorović(29) iz Nikšića.

U direktnom sudaru ovih vozila pričinjena je velika materijalna šteta.

Osim što je kolovoz na tom dijelu tunela bio zaleđen, tunel dug više od dva kilometra je duže vrijeme potpuno neosvijetljen.

Uviđaj su obavili pripadnici policije iz Šavnika. Saobraćaj je bio u prekidu oko 45 minuta zbog čega su se iz oba smjera formirale duge kolone vozila.

Bonus video: