Ćorac novi načelnik budvanske, Žižić nikšićke policije

Pavićević je posljednji radni dan prošle sedmice imenovan na novu funkciju, nakon što je njegov prethodnik Milan Tomić podnio ostavku zbog nezadovoljstva rezultatima rada
509 pregleda 0 komentar(a)
Darko Ćorac, Foto: Vuk Lajović
Darko Ćorac, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.02.2015. 17:13h

Dosadašnji šef Kriminalističke policije u CB Nikšić Milorad Žižić novi je načelnik tamošnjeg Centra bezbjednosti, a smijenjen je šef budvanskog Centra bezbjednosti a na njegovo mjesto imenovan Darko Ćorac.

Ćorac će na toj funkciji zamijeniti Mijomira Bulatovića.

Ćorac je bio komandir stanice policije u Budvi, kada je šef budvanske policije bio Siniša Jokić.

Žižić je na toj funkciji zamijenio Milovana Pavićevića, koji je od danas zvanično rukovodilac Sektora kriminalističke policije u Upravi policije.

Pavićević je posljednji radni dan prošle sedmice imenovan na novu funkciju, nakon što je njegov prethodnik Milan Tomić podnio ostavku zbog nezadovoljstva rezultatima rada.

Šef najvažnijeg segmenta u radu policije i pomoćnik direktora te službe Slavka Stojanovića to je obrazložio “ličnim razlozima”.

On je ostavku podnio usljed najnovijih mafijaških obračuna, a razorna bomba, aktivirana prije četiri dana u Bloku V, nedaleko od vrtića, škole i ugostiteljskih objekata, samo je ubrzala njegovu odluku.

Bonus video: