Aplikacije koje pomažu da održite strast u vezi na daljinu

Donosimo vam pet aplikacija koje će pomoći da prebrodite fizičku udaljenost od partnera
86 pregleda 0 komentar(a)
telefon, let, Foto: Shutterstock
telefon, let, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.02.2015. 08:17h

1. Couple

Besplatna aplikacija dostupna za Android i Apple uređaje omogućava parovima razna zajednička iskustva od simultanog crtanja, dijeljena timelinea do poljupca palcem, odnosno funkcije istovremenog postavljanja palca na ekran koji potom zavibrira.

2. Simply Us

Prema riječima korisnika odlična aplikacija za parove koji zbog posla provode previše vremena odvojeno. Aplikacija je osmišljena za one koji vole dobro da organizuju dan, pa je tako njen najkorisniji element kalendar i to-do liste. Aplikacija je besplatna i dostupna za Appleove uređaje.

3. Avocado

Aplikacija za obje platforme funkcioniše po principu popularnog Snapchata koji briše poruke po dospjeću, uz bezbrižnu komunikaciju korisna joj je i funkcija sinhronizacije s Googleovim kalendarom tako da uvijek možete imati planove za budućnost.

4. Klikaklu

Ako su detektivske avanture ono što vam se sviđa, ova aplikacija vam omogućava takvu igru. Dok jedno drugo šaljete u potragu za blagom, drugi prati napredak. Kao Gone Girl, ali bez jezivih iznenađenja. Dostupno samo za Apple, besplatna verzija ima jedan probni lov na blago.

5. Between

Zaključajte svoje uspomene u ovu aplikaciju i vraćajte joj se kad god ste usamljeni ili imate nešto novo da podijelite s partnerom. Osim prostora za deljenje poruka i multimedijalnih sadržaje, sadrži i Event Box s posebnim ponudama za izlaske. Besplatno i dostupno u verzijama za obje platforme.

Izvor: 24sata.hr