Vujotić nema veze sa klanovima i drogom

"Moj klijent Milan Vujotić, kome je prije par dana podmetnuta eksplozivna naprava ispod “audija” u Bloku 5, ovim putem želi da demantuje tekstove koji su objavljeni u dnevnom listu “Vijesti” i na njihovom portalu, kao i u drugim pisanim medijima, koji ga dovode u vezu sa nekakvim klanovima i izvjesnim Vukotićem"
863 pregleda 43 komentar(a)
Eksplozija Blok V, Foto: Vesko Belojević
Eksplozija Blok V, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 22.02.2015. 12:55h

Advokat Božo V. Milonjić u ime Podgoričanina Milana Vujotića, kojem je u četvrtak postavljena razorna eksplozija ispod automobila, poslao je reagovanje zbog tekstova objavljenih nakon bombaškog napada.

“Moj klijent Milan Vujotić, kome je prije par dana podmetnuta eksplozivna naprava ispod “audija” u Bloku 5, ovim putem želi da demantuje tekstove koji su objavljeni u dnevnom listu “Vijesti” i na njihovom portalu, kao i u drugim pisanim medijima, koji ga dovode u vezu sa nekakvim klanovima i izvjesnim Vukotićem, kojega on uopšte i ne poznaje niti mu je poznato da Vukotić pripada bilo kakvom klanu.

Što se tiče pisanja ovog dnevnog lista o tome da moj klijent ima veze sa nekim "tovarima kokaina", ne želimo posebno komentarisati, već to tretiramo kao vid medijske propagande i plasiranja neistinitih informacija. Imajući u vidu prednje, moj klijent moli da se mediji, pa i “Vijesti” uzdrže od davanja bilo kakvih dezinformacija o njemu, koje nijesu provjerene i tačne”, piše u reagovanju.

Bonus video: