Radošević okončao pripreme u Kolašinu

3 komentar(a)
Predrag Radošević, Foto: Luka Zeković
Predrag Radošević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.02.2015. 11:51h

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević okončao je tronedjeljne bazične pripreme u Kolašinu, pod nadzorom člana stručnog štaba Zlatka Malikovića.

Pripreme su u sklopu predstojećeg kvalifikacionog meča za titulu profesionalnog prvaka Evrope u WBO federaciji.

“Zadovoljni smo uslovima koje smo imali u Kolašinu, kao i intenzitetnom treninga koji je tamo odrađen. Jutarnji treninzi su se bazirali na trčanju i skijanju, dok su popodnevni bili usmereni ka teretani i plivanju u bazenu. Ovom prilikom se zahvaljujemo hotelu Bjanka, koji nam je pružio pomoć u vidu korišćenja njihovih kapaciteta. Ono što Radoševića očekuje u ovoj nedjelji jeste testiranje u Institutu za sportsku medicinu, na Košutnjaku. Ti rezultati će dati precizniju sliku o mogućnostima našeg borca, a takođe će biti opredjeljujući za doziranje treninga u predstojećem periodu, što je posebno bitno, s obzirom da će po prvi put raditi u kategoriji do 69,8 kilograma”, stoji u saopštenju stručnog štaba Radoševića.

Postoji mogućnost da se uz podršku Nenada Borovčanina, bivšeg profesionalnog prvaka Evrope u boksu, upriliči susret sa prvim covjekom WBO federacije za Evropu.

Poslije tog razgovora će se znati kolike su šanse da se meč za titulu prvaka Starog kontinenta održi krajem godine u Podgorici.

“U planu je da Radošević četiri nedjelje završnih priprema i sparinga obavi u Sloveniji, u kampu profesionalnog prvaka Evrope Dejana Zaveca. Do tada će svoje pripreme obavljati u Podgorici, uz stručni nadzor Dragana Đuričkovića, u sklopu bokserskog kluba Podgorica”, kaže se na kraju saopštenja.

Bonus video: