Jelena Rozga izvodi naslovnu numeru u seriji "Kud puklo da puklo"

"Puno očekujem od ove serije. Ovo je u tradiciji onih serija za koje svi govorimo da su legendarne"
284 pregleda 2 komentar(a)
Jelena Rozga, Foto: Kud puklo da puklo
Jelena Rozga, Foto: Kud puklo da puklo
Ažurirano: 22.02.2015. 12:18h

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu Jelena Rozga, predstavila je spot za novu pesmu "Odo' ja", čiji će te dio moći čuti u najavnoj špici hrvatske humorističke serije „Kud puklo da puklo“

Nova serija ''Kud puklo da puklo'' počinje s emitovanjem u ponedjeljak, a tada će gledaoci Televizije "Vijesti" po prv put čuti i naslovnu pjesmu ove jedinstvene dramske serije s elementima humora koju izvodi popularna pjevačica Jelena Rozga. Muziku nove serije potpisuje Tonči Huljić koji je i autor uvodne najavne pjesme.

"Počeli smo da spremamo pjesmu atipičnu od svega što sam dosad radila. Smiješno je ustvari to što smo radili pjesmu preko Skypea jer je Tončiju izišao novi album pa je bio stalno na putu, a ja sam evo imala radno ljeto", izjavila je Jelena Rozga.

"Puno očekujem od ove serije. Ovo je u tradiciji onih serija za koje svi govorimo da su legendarne", izjavio je Tonči Huljić

"Odoh ja i nećeš za me više čut', nemoj biti zabrinut, ide mi se, a i ne ide, tu nema ravnoteže jer nas puno stvari veže. Zato mi je teže", samo je dio teksta pjesme koja će nas od ponedjeljka svakodnevno uvoditi u uzbudljiv svijet, ličko selo Oštrovac koje okuplja živopisne likove te opisuje njihovu borbu za milion eura i pravu bitku za preživljavanjem.

Radnja najgledanije serije u 2014. godini u Hrvatskoj - "Kud puko da puklo" smještena je u slikovitom Oštrovcu, selu na rubu nacionalnog parka.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti radnim danima od 17:30 sati samo na TV Vijesti.

Bonus video: