Dejting sajt za samo jednog muškarca

Previše je riba u digitalnom moru, što olakšava bezveznjakovićima da ga preplave. Ovaj sajt je dobrodošla alternativa za žene koje žele jednog muškarca, zato što postoji samo jedan momak na njemu
53 pregleda 1 komentar(a)
Brendon Skot Volf, Foto: DateBrandonScotVolf.com
Brendon Skot Volf, Foto: DateBrandonScotVolf.com
Ažurirano: 22.02.2015. 07:24h

Djevojke tvrde da žele muškarca sa smislom za humor, ali šta reći o stvarno zabavnom momku sa najboljom onlajn dejting idejom do sada viđenom?

Unesite u pretraživač Brendon Skot Volf, komičar, pisac i samac i naći ćete zanimljivog 25-godišnjeg Njujorčanina iza DateBrandonScotVolf.com.

Previše je riba u digitalnom moru, što olakšava bezveznjakovićima da ga preplave. Ovaj sajt je dobrodošla alternativa za žene koje žele jednog muškarca, zato što postoji samo jedan momak na njemu.

Uz pomoć rediteljke Jorje Hadson, urednika Bena Makartija i veb producenta Moli Kameron, rođen je dejting sajt za jednu osobu. Nakon što se upoznaju sa njegovim profilom, zainteresovani dame mogu poslati svoj profil privatno da se utvrdi da li odgovaraju jedan drugom (važan detalj: dama mora da voli pitu).

Umjesto dugog udvaranja, pokušajte sa “brzim upoznavanjem” partnera >>>

Brendon kaže da je na ovu ideju došao nakon što je napisao onlajn dejting komercijalnu parodiju prije dvije godine.

“U toj parodiji, prosječan momak postavio je svoj lični onlajn dejting sajt i poslije podužeg razmišljanja, pomisli sam: ”Ja sam prosječan momak, šta me sprečava da učinim isto”, objašnjava Brendon.

Od sada mu je više od 80 ljudi dostavilo svoj profil i popunilo besplatni onlajn test ličnosti.

“Mislim da se ovo radi jednom u životu i stvarno mislim da bi bilo sjajno kada bi me jednog dana unuci pitali 'Kako si upoznao baku?', a da moj odgovor bude 'Na DateBrandonScottVolf.com”, kaže Volf.

On i dalje nije siguran da li je ovo što radi samo dobra šala.

“Iskreno, još nisam siguran. I jeste i nije. To je parodija, ali neće biti ako počnem da idem na sastanke sa prijavljenima”, navodi Brendon i otkriva da se do sada izdvojilo nekoliko profila koje je dobio i proučio.

“Nekoliko ih se izdvaja i privlači pažnju iako i ja mislim da bi bilo nevjerovatno da upoznam djevojku sa kojom ću stvarno 'kliknuti' preko dejting sajta”, zaključuje Brendon Volf.

Bonus video: