Nakon niza legendarnih serija sad su zajedno u ‘Kud puklo da puklo’

Serija s elementima humora prati život u besperspektivnom selu iz kojeg mladi odlaze. Ti sjajna glumca ex yu scene svakog radnog dana sa vama na TV Vijesti
242 pregleda 1 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 21.02.2015. 15:25h

Tri glumca, beksrajan niz uspješnih serija koje su drmale region svojom popularnošću konačno igraju zajedno, i to u seriji ‘’Kud puklo da puklo’’.

Glumački velikani Milan Štrljić (62) i Žarko Radić (64) zajedno su snimili “Bolji život” i “Lozu”. U TV serij “Kud puklo da puklo” udružili su snage s Miodragom Krivokapićem (65), koji se proslavio kao Ilija Kapara u seriji “Mačak pod šljemom” iz 1978. Dramska serija s dozom humora prati život u besperspektivnom ličkom selu iz kojeg mladi odlaze. Ne rađa im se dovoljno djece pa se stariji mještani svim silama trude uplesti mlade u ljubavne avanture ne bi li selo opstalo. Zbog tri legende glumišta bivše Jugoslavije gleda je starija generacija, a mlade su privukle zvijezde poput Ivana Hercega (32) i Janka Volarića Popovića (34). Krivokapiću je ovo druga uloga u hrvatskoj seriji poslije “Počivali u miru”.

"Nikad nisam ovako puno radio. Nekad smo imali jednu kameru i epizoda se snimala 15 dana, a danas je sve ubrzano i to me pomalo plaši. Ipak, veseli me glumiti Stipu jer se na setu mogu zaigrati i zabavljati što nisam često činio jer sam dugo bio na glasu kao specijalist za teške karaktere", kaže Miodrag. Iako je odrastao na Kosovu, jedva je čekao otići u svijet pa je u Prištini i Beogradu upisao pravo.

"Do diplome mi je ostalo 11 ispita. Otac je uvijek žalio što nisam završio studij. Maštao je da ću biti veliki sudac", prisjeća se Krivokapić. Za uspješnu karijeru najviše je, kaže, zahvalan supruzi doktorici.

Dvije sezone bio sam u Italiji, ali kako sam već bio star, odlučio sam se vratiti.

"U braku smo gotovo 40 godina, ali ne bismo uspjeli da nije bila toliko strpljiva. Teško je pratiti nekoga poput mene ko godinama živi u dva grada", kaže Miodrag. i sin Bojan (28) krenuo je njegovim stopama, a zasad ga najviše pamte po ulozi u komediji “Montevideo, Bog te video!”. Krivokapić najviše scena u “Kud puklo da puklo” snima s Milanom Štrljićem.

Istinski uživam radeći lik Mileta i vjerujem da to publika osjeća.

Glumac rodom iz Slavonije s deset godina preselio se u Dalmaciju, a Akademiju je završio u Beogradu jer je tad nije bilo u Splitu, koji zove svojim drugim rodnim gradom. Proslavio se kao hajdukovac Tonči u “Velom mistu”. U “Boljem životu” glumio je Dejana Miličevića, odvjetnika i Violetina ljubavnika. Milan se u Beogradu vjenčao s balerinom Slavicom i dobio kćerku Ivu (36), takođe glumicu, te sina Luku (26). Kad je ‘90-ih počeo rat, vratio se u Hrvatsku. Danas predaje na Akademiji u Splitu. Žarko Radić, kojeg pamte kao Jastreba iz “Kapelskih kresova” iz 1976., do rata je živio u Beogradu, gdje je i studirao. U Kanadi je deset godina izrađivao i prodavao namještaj, a u Hrvatskoj je 2004. glumio u prvoj sapunici “Villa Maria”.

Radnja najgledanije serije u 2014. godini u Hrvatskoj - "Kud puko da puklo" smještena je u slikovitom Oštrovcu, selu na rubu nacionalnog parka.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti radnim danima od 17:40h samo na TV Vijesti.

Bonus video: