Večeras u Podgorici startuje hip hop serijal "Groove Nation"

"Muzičko putovanje od rođenja repa u Južnom Bronksu do aktuelnih trep hitova Memfisa i Čikaga"
157 pregleda 0 komentar(a)
okočani, Foto: Asfaltiranje.me
okočani, Foto: Asfaltiranje.me
Ažurirano: 19.02.2015. 15:42h

Prva u serijalu hip hop žurki pod nazivom "Groove Nation" održaće se večeras u podgoričkom kafiću "Trajb". Početak je zakazan za 22 sata, a ulaz će biti besplatan.

Posjetioce će svojim izborom pjesama zabavljati Poetik, član podgoričke rep grupe Džej Džej Okoča, koji je najavio "muzičko putovanje od rođenja repa u Južnom Bronksu do aktuelnih trep hitova Memfisa i Čikaga". Biće organizovan i "open mic" , pa će zainteresovani moći i da "bace rime" ako žele.

"U nedostatku sličnih događaja pokrenut je serijal 'Groove Nation' koji će se u kafiću 'Tribe' održavati svakog četvrtka prve i treće sedmice u mjesecu, sa ciljem okupljanja domaćih ljubitelja i aktera hip hop kulture.

Nadamo se da je ovo samo početak divnog prijateljstva i serije dobrog provoda i važnih okupljanja gdje bi razmjenjivali znanja, iskustva i ideje i zajedno radili na popularizaciji hip hop kulture u Podgorici i Crnoj Gori. Can't stop, won't stop, svi parti crnci i Crnogorci, vidimo se tamo!", saopštili su organizatori koji su najavili da se na predstojećim okupljanjima mogu očekivati i projekcije filmova, debate, fristajl i brejkdens betlovi i razni drugi sadržaji.

Bonus video: