Za ubistvo nevjenčane supruge osuđen na 12 godina zatvora

Đurović je prvostepenom presudom oglašen krivim jer je 3. jula 2014. godine oko 23 sata, iz revolvera “CZ“ magnum 357, u spavaćoj sobi porodične kuće u Ulici Sima Šobajića, na podmukao način iz blizine, sa pet hitaca ubio Tanju Šekarić, koja se brinula o njemu
434 pregleda 12 komentar(a)
Branko Đurović, Foto: Ivan Petrušić
Branko Đurović, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 19.02.2015. 12:40h

Branko Đurović (58) iz Nikšića osuđen je na 12 godina zatvora zato što je sa umišljajem i na podmukao način sa pet hitaca ispaljenih u leđa ubio nevjenčanu suprugu Tanju Šekarić, odlučilo je danas u podgoričkm Višem sudu vijeće sudije Vesne Moštrokol.

Đurović je prvostepenom presudom oglašen krivim jer je 3. jula 2014. godine oko 23 sata, iz revolvera “CZ“ magnum 357, u spavaćoj sobi porodične kuće u Ulici Sima Šobajića, na podmukao način iz blizine, sa pet hitaca ubio Tanju Šekarić, koja se brinula o njemu.

U presudi se navodi da je okrivljeni hice ispalio u trenutku kada se ona nije nadala, i nije bila u mogućnosti da se brani.

Sudija je kazala da je sud na nesumnjiv način utvrdio da je Đurović počinio krivično djelo “teško ubistvo” jer je na podmukao način usmrtio nevječanu suprugu.

Bonus video: