Momčilo Otašević u novoj hit seriji na TV Vijesti

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti od 23. febtruara radnim danima od 17:40h samo na TV Vijesti
293 pregleda 6 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 18.02.2015. 16:41h

Jedan od najpoznatijih crnogorskih glumaca mlađe generacije vraća se u crnogorske domove preko malih ekrana. Naime, u ponedjeljak 23. februara na Televiziji Vijesti biće emitovana prva epizoda regionalnog hita – Kud puklo da puklo!

Otašević tumači lik čuvara nacionalnog parka Damira dok mu je partnerka u seriji doktorka Katarina koju glumi Mirna Medaković.

Ovaj mladi glumac već ima regionalnu popularnost koju je stekao glumeći u hrvatskoj seriji ‘’Zora dubrovačka’’, ali i u filmu Nikole Vukčevića ‘’Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa’’, kao i u seriji ‘’Budva na pjenu od mora’’.

“U Zagrebu sam duže od godinu dana zbog snimanja serija. Nakon prve serije dobio sam poziv i ponudu od produkcije za ulogu Damira - rendžera u nacionalnom parku u seriji ‘’Kud puklo da puklo’’. Dopala mi se uloga i, eto, nastavio sam da radim u Hrvatskoj. Snimanje serija je odličan trening za glumca, radi se naporno, ali ako imate oko sebe dobru glumačku, a posebno dobru tehničku ekipu, sve ide kao po loju. Iako se radi jako puno, ima se vremena i za druženje... Grad sam upoznao i odlično se snalazim”, rekao je Otašević nedavno u intervjuu za nedjeljnik Monitor.

Radnja najgledanije serije u 2014. godini u Hrvatskoj - "Kud puko da puklo" smještena je u slikovitom Oštrovcu, selu na rubu nacionalnog parka.

U središtu priče su čuvar nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (Mirna Medaković) koja zbog dedinog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proveo sam, testamentom ostavlja milion evra svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Krešu (Janko Popović Volarić), ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspeju u tome, novac pripada selu. Đurini unici dolaze u selo, koje je na ivici propasti i koje će ispočetka raditi sve kako bi Đurove unuke ‘’istjeralo’’ i dobilo taj million…

Katarina, Tomislav i Krašo tako moraju da se bore i sa selom i sa svakodnevnim nedaćama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode pa je njihov boravak u selu na neki način i bitka za preživljavanje u uslovima na koje kao gradska djeca nisu navikli. Damir se zaljubljuje u Katarinu, i pokušava na sve načine da joj život u mjestu bude što lakši. Zato dolazi u sukob i s ocem i s ostalim mještanima. Katarina će uskoro početi da osjeća nešto prema Damiru ali će se suzdržavati zbog vjerenika kojeg ima u Zagrebu,

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ možete pratiti radnim danima od 17:40h samo na TV Vijesti.