Raspisan konkurs za tehničku organizaciju završnice Kupa

0 komentar(a)
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.02.2015. 19:12h

Odbojkaški savez Crne Gore raspisao je konkurs za tehničkog organizatora finalnog turnira Kupa Crne Gore za muškarce i žene, a odluka o domaćinima biće donijeta 2. marta u podne, u prostorijama OSCG. Istog dana biće određeni i parovi polufinala u obje konkurencije.

Po uslovima konkursa, tehnički organizator obezbjeđuje i snosi troškove dvorane, smještaja, ishrane i putnih troškova komesara takmičenja, supervizora i vrhovnog sudije, troškove taksi, putne troškove i dnevnice sudijama (troje sudija, zapisničak i četvoro linijskih sudija), troškove ljekara za vrijeme trajanja turnira, troškove animiranja javnosti preko medija, troškove jednog pansiona (15 osoba) za finaliste.

Organizator eventualno obezbjeđuje i nagradni fond koji treba da uplati na račun OSCG, od kojeg pobjedniku pripada 70, finalisti 20 a OSCG 10 odsto.

Tehničkom organizatoru pripadaju prihodi od sponzora i ulaznica.

Najbolji ponuđač dobiće organizaciju, a u slučaju identičnih ponuda tehnički organizator će se odrediti žrijebom. Ukoliko ne bude ponuda na konkursu, OSCG će odrediti tehničkog organizatora finalnog turnira uz podjelu troškova svih učesnika.

Finalni turnir Kupa za muškarce igra se između 13. i 15. marta, a plasman u završnicu obezbijedili su branilac trofeja Budvanska rivijera, Budućnost, Volej star iz Nikšića i Jedinstvo iz Bijelog Polja.

Završni turnir Kupa za dame je od 20. do 22. marta, a za trofej će se boriti Luka Bar (brani pehar), Galeb, Morača i AOK Rudar.

Bonus video: