Tatami podloga za Kjokušinkaj karate klub Tivat

207 pregleda 0 komentar(a)
Kjokušinkaj karate klub Tivat, Foto: Porto Montenegro
Kjokušinkaj karate klub Tivat, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 17.02.2015. 13:09h

Kompanija "Adriatic Marinas - Porto Montenegro" finansirala je kupovinu tatami podloge olimpijskih standarda za sportsku salu Kjokušinkaj karate kluba Tivat u Donjoj Lastvi.

Klub je registrovan 15. maja 1997. i predstavlja prvi registrovani klub ove borilačke vještine u Crnoj Gori. Vrijednost donacije je 1.000 eura.

"Saradnja između našeg kluba i kompanije "Adriatic Marinas" nije počela ovom donacijom, već značajno ranije, četiri sezone smo besplatno koristili prostorije bivšeg Doma podmorničara koje nam je kompanija ljubazno ustupila. Vjerujemo da ćemo i dalje sarađivati sa Porto Montenegrom, koji intenzivno ulaže u sport i zdrave načine života građana Tivta", kazao je trostruki svjetski prvak i predsjednik Kjokušinkaj karate kluba Tivat Sveto Deković.

Najavljujući i druge oblike saradnje sa ovim klubom, PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić je naglasio da kompaniji "Adriatic Marinas" predstavlja izuzetno zadovoljstvo da najstariji klub u Tivtu i Crnoj Gori u kjokušinkaj karate, dobija sve bolje osnove za kvalitetne treninge i impresivne sportske rezultate.

Bonus video: