UVIJEK PRIPRAVNI

"Prva pomoć" za seks za jednu noć

176 pregleda 6 komentar(a)
seks, Foto: Shutterstock
seks, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2019. 14:48h

Kad bi postojalo nešto kao "prva pomoć" za seks za jednu noć, evo šta bi se nalazilo u njoj.

Seks za jedno veče nije jedna od onih stvari koje planiramo u životu. To se prosto dešava. Evo deset osnovnih stvari koje vas neće ostaviti "nenaoružane" u takvim situacijama. Ove sitnice mogu biti dragocjene, naročito ako je seks bio dobar, pa vam je važno da i ujutru izgledate super, ne bi li se ponovilo… Evo kako bi izgledala "prva pomoć" za seks za jednu noć.

Kondom. Nije loše da pri ruci imate neki komad. Prvo, pametne djevojke vode računa o sebi i svom zdravlju, i ništa ne prepuštaju slučaju, i drugo, tako možete da izaberete vrstu koju volite.

Rezervne gaćice za ujutru. Minijaturne, od neke fine tanke čipke ili svile, tako da mogu da se smotaju u malecki paket.

"Portabl" četkica za zube, jedna od onih putnih, dakle, tako da možete da je nosite u tašni.

Maramica za skidanje šminke. Da ne biste kvarile ten pokušavajući da se umijete sapunom i vodom.

Najmanje pakovanje tonirane kreme koju inače upotrebljavate. Tako da ujutru imate "tri u jedan", hidrataciju, malo boje, a i zaštitu od jutarnjeg sunca, pošto danas većina tih krema dolazi sa nekim zaštitnim faktorom.

Vodootporni ajlajner. Uvijek je najsigurnije da se odlučite za vodootpornu šminku. Veće su šanse da ostane na mjestu čak i kad je seks za pamćenje.

Neka od onih minijaturnih četki za kosu. Mada… ako imate dugu kosu, poslije seksa vjerovatno izgleda savršeno, postignete onaj efekat koji nikako da izvedete kad se fenirate, zar ne? Ali, za svaki slučaj, neka male četke pri ruci.

Malo pakovanje dezodoransa. Da ne biste ujutru pali u iskušenje da se poslužite njegovim.

Parfem. Za svaki slučaj. Da mu zavrtite glavu, ako vam i ujutru bude do toga.

Veze za jednu noć obično percepiramo kao nešto negativno, a osobe koje su im sklone vrlo brzo zarade ne baš laskavu reputaciju. Ali, seks na prvom sastanku nije ono što odlučuje o budućnosti vaše veze, kako ćete se ponašati ujutru ono je što će odrediti vaš odnos sa potencijalnim partnerom.

Mondo.rs