Turniri u ping pongu i šahu na Dan života

88 pregleda 1 komentar(a)
Ljubinko Kaluđerović, Foto: STSCG
Ljubinko Kaluđerović, Foto: STSCG
Ažurirano: 13.02.2015. 21:42h

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica, tradicionalno je u saradnji sa STK SPIN UNIQA i danas organizovala sportska nadmetanja za klijente te ustanove.

Na taj način organizatori obilježavaju dan života, već treću godinu zaredom. Za razliku od prethodne dvije godine, kada je organizovan turnir u stonom tenisu, ove godine je takmičenje održano u ping pongu.

Nastupila su 32 takmičara a pobijedio je član kluba organizatora Nenad Raičević, pošto su pravo nastupa imali i predstavnici organizatora, i zaposleni u Javnoj ustanovi.

Osim u ping pongu, održan je i šahovski turnir, a tri prva mjesta su pripala korisnicima usluga zdravstvene ustanove na Kakarickoj gori.

"Sportski događaji i druženje značajno doprinose oporavku i resocijalizaciji klijenata na Kakarickoj gori. Ubuduće smo se dogovorili da se češće organizuju turniri", kazao je dr Ljubinko Kaluđerović.

STK Spin Uniqa je poklonila rekete, kako bi klijenti ove zdravstevene ustanove mogli da svakodnevno treniraju ping pong..

Učesnicima je nakon turnira organizovano i druženje uz nastup kantautora Dula Nikolskog.

Bonus video: