Tužba protiv ortopeda: Lakovića krivi što ne može da hoda

Radovićeva se i juče nalazila u bolnici u Risnu i tvrdi da ljekari planiraju ponovo da je operišu. Ona je ispričala da se povrijedila u marketu “Laković”, u Dalmatinskoj ulici, gdje je počela da radi 15. septembra
1176 pregleda 15 komentar(a)
Klinički centar Crne Gore, KCCG, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Klinički centar Crne Gore, KCCG, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 11.02.2015. 06:29h

Podgoričanka Sanja Radović najavila je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv ortopeda Kliničkog centra Crne Gore Olega Lakovića, zbog, kako tvrdi, grešaka pri operaciji.

Ona je ispričala “Vijestima” da ni četiri mjeseca nakon operacije nije mogla da hoda, pojasnivši da je obje noge slomila 30. septembra prošle godine, na radnom mjestu, kada je pala sa visine od pet-šest metara.

Odlučila je da pomoć potraži u bolnici u Risnu, gdje su joj ljekari kazali da je “došlo do grešaka u operaciji”. Radovićeva je pojasnila da je Laković, navodno, “šarafe postavio na pogrešnom mjestu na nozi, zbog čega se njeno zdravstveno stanje zakomplikovalo i da joj nakon skidanja šarafa nije uradio snimak noge”.

Laković je “Vijestima” saopštio da nije informisan o čemu je riječ i da će zvaničnu izjavu dati nakon što bude upoznat sa predmetom i krivičnom prijavom.

Radovićeva se i juče nalazila u bolnici u Risnu i tvrdi da ljekari planiraju ponovo da je operišu. Ona je ispričala da se povrijedila u marketu “Laković”, u Dalmatinskoj ulici, gdje je počela da radi 15. septembra.

Tvrdi da je Laković operisao “po preporuci” vlasnika marketa Komnena Lakovića.

Bonus video: