Balša Radunović do kraja sezone u Bahreinu

50 pregleda 0 komentar(a)
Balša Radunović, Foto: Privatna arhiva
Balša Radunović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.02.2015. 10:44h

Iako je bio uhvatio odličan ritam i podizao formu i učinak iz kola u kolo (bio je u idealnoj postavi šampionata Grčke u 12. kolu), zbog loše finansijske situacije u klubu, ali i primaljive ponude sa Bliskog istoka, Balša Radunović je napustio atinski AEK i preselio se u Bahrein. Primač crnogorske reprezentacije je sa Darkulaibom potpisao ugovor do kraja sezone, na tri mjeseca…

"Klub je iz grada koji se nalazi pored glavnog grada Maname. Stalno je u finalima kupova po Aziji, osvojio je puno trofeja. Prošle godine su uzeli prvenstvo Bahreina i i Kup Princa. Imaju velike ambicije da ponove prošlogodišnje rezultate, a tim se trenutno nalazi na drugom mjestu u prvenstvu", kaže za “Vijesti” Radunović.

Radunović će biti jedini stranac u ekipi, jer je to dozvoljen broj.

"Kod mene je jedino poznat trener Tunižanin koji je igrao je nekoliko godina u Italiji", dodao je Radunović, koji je karijeru počeo u Budvanskoj rivijeri, potom je proveo dvije sezone u Italiji, u Segrateu (A2 liga) i Raveni (A1), a prije dolaska u AEK igrao je za grčki Panaksaiki.

Radunoviću nije drago zbog svega što se izdešavalo u AEK-u tokom ove sezone (bilo je i štrajka igrača, koji su odbili da igraju jedan prvenstveni meč zbog neisplaćenih zarada), ali je, kako kaže, to bilo pozitivno iskustvo.

"Žao mi je što su se takve stvari izdešale u klubu sa velikim imenom i puno navijača. Međutim, drago mi je što sam bio tamo i igrao za njih. Imao sam dobru polusezonu u Grčkoj, upoznao mnogo dobrih ljudi koji su bili uz nas kad je bilo teško i zbog toga sam im zahvalan", zaključio je 22-godišnji Budvanin.

Bonus video: