Pažljivo sa darovima, ne poklanjajte dva puta istu stvar!

Tereza Berk se sjeća da je suprug jednom želio iznenaditi tako što joj je za Dan zaljubljenih kupio – usisivač. To nije dobro prošlo...
2 komentar(a)
par, poklon par, Foto: Shutterstock
par, poklon par, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.02.2015. 15:44h

Imate li tremu od Dana zaljubljenih? Da li ste u krizi s kreativnim idejama – šta pokloniti voljenoj osobi?

Ako vam je palo na pamet da djevojci ili ženi poklonite rukavice koje će zaštititi njene ruke kad vadi pleh iz vrele rerne, razmislite ponovo...

Tereza Berk se sjeća da je suprug jednom želio iznenaditi tako što joj je za Dan zaljubljenih kupio – usisivač. To nije dobro prošlo...

“To nije nešto što želite da dobijete za Dan zaljubljenih. Da sam muškarac, nikako ne bih po poklon otišla u prodavnicu bijele tehnike i tražila neki aparat za ženu, osim ako žena nije prethodno izrazila posebnu želju da nešto želi", kaže ona.

Tereza dodaje da klasični pokloni, cvijeće, bombonjere, nakit... uvijek imaju prolaz.

Ali, Alan Rudnik, čija je porodica već četiri generacije vlasnik juvelirnice “Rudnik Jewelers”, kaže da i sa nakitom valja biti oprezan.

“Nekoliko puta se događalo da čovjek dođe i za Dan zaljubljenih za suprugu kupi neki komad nakita, a da potom, nekom drugom prilikom, ili ponovo za Dan zaljubljenih, kupi isti ili veoma sličan nakit. Uvijek smo bili svjesni toga da će nam taj nakit biti vraćen. Žene ne žele da imaju dvije iste stvari”.

Potrudite se da vaš poklon bude jedinstven. Neka to bude kutija slatkiša, ali neka bude jedinstveno zapakovana, ako ništa drugo.

Internet je prepun predloga šta da nekom poklonite za Dan zaljubljenih, ali ne zanemarite i sopstvenu maštu i kreativnost.

Šta je po vama naj poklon?

Bonus video: