Četiri jednostavne ideje za provod 14. februara

63 pregleda 5 komentar(a)
ljubav, par, Foto: Shutterstock
ljubav, par, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.02.2015. 08:32h

Ako ne možete da iskoristite u potpunosti to što Dan zaljubljenih pada u subotu, pa da čitav vikend budete negdje sa dragom osobom, dajemo vam četiri savjeta kako da taj dan na jednostavan način učinite posebnim,

1. Idite na ples

Ako radite i u subotu, isplanirajte nezaboravno veče. Salsa noći su sada redovna stvar u brojnim crnogorskim gradovima. Ne morate biti sjajan plesač da biste se opustili i pokazali partneru da udobno i intimno može biti i na plesnom podijumu.

2. Pobjegnite na dan

Isplanirajte romantični bijeg i pođite bar na dan u neko od sela poznatih po vinogradima. Zabes, Virpazar, Godinje su idealne lokacije i osjetićete se kao da ste negdje potpuno daleko kada se sklonite iz gradske vreve.

3. Film i domaća kuhinja

Nikad ne možete da promašite sa gledanjem omiljenog filma, naročito ako spremite nešto lijepo za vašeg partnera. Možete da se potrudite pa da napravite film sa vama najdražim zajedničkim slikama i tako se podsjetite na momente koji su obilježili vašu vezu.

4. Pretvorite stan u hotel

Nemate kad, ili jednostavno ne možete da priuštite boravak u hotelu? Pretvorite svoj stan u posebno mjesto onda. Kuvajte nešto što inače ne spremate, dekorišite trpezariju na drugačiji način, pretvorite spavaću sobu u crveno carstvo sa čaršavima i pokrivačima.

P.S. Podrazumijeva se da isključite mobilni telefon i ne dozvolite nikom da vas uznemirava

Bonus video: