Kesić u emisiji Načisto: O Milu, Vučiću, Bebi...

Kesić je komentarisao i crnogorskog premijera Mila Đukanovića, i srpskog Aleksandra Vučića kazavši da je riječ o "velikim ljudima, koji izgledaju kao centarska linija".
127 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Kesić, Foto: Screenshot (YouTube)
Zoran Kesić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 05.02.2015. 13:11h

"Beba je veliki narcis, gleda samo svoje prohtjeve, kad joj se kaki da kaki, kad joj se jede da jede, kad njoj odgovara... Beba uopšte ne obraća pažnju, često će da vas povredi i onda potom da se nasmije, jer nije svjesna da vas je povrijedila", komentarisao je Vladimira Bebu Popovića, Zoran Kesić.

Kesić je komentarisao i crnogorskog premijera Mila Đukanovića, i srpskog Aleksandra Vučića kazavši da je riječ o "velikim ljudima, koji izgledaju kao centarska linija." Kesić je pričao i o prethodnoj srpskoj vlasti, vojnoj paradi u Beogradu...

Zoran Kesić, srpski TV voditelj i autor popularne humorističke emisije "24 minuta", biće gost emisije Načisto sa Petrom Komnenićem, koja će na TV Vijesti biti emitovana večeras u 20.50 časova.

Svakog četvrtka gledaoci naše televizije imaju mogućnost da prate sedmu sezonu emisije Načisto sa Petrom Komnenićem.

Ova produkcija, koja postoji od početka emitovanja signala televizije, iz sezone u sezonu gledaocima pruža mogućnost da od aktera crnogorske političke i društvene stvarnosti, ali i regiona, saznaju najvažnije informacije.

Bonus video: