Novi fitnes treninzi: Revolucija zdravog života

Posjetioci tržnog centra ustručavali su se da zaplešu pred mnogo ljudi, ali su organizatori uspjeli da podstaknu volju i ostvare prvi cilj
240 pregleda 1 komentar(a)
Fitnes, Foto: Zoran Đurić
Fitnes, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.02.2015. 13:38h

Fitnes revolucija, tokom koje su učesnici i posjetioci “Delta sitija” zajedno juče izveli plesne i borilačke tačke, postigla je cilj organizatora, probudila emocije, adrenalin i snagu svih zaljubljenika u sport.

Program je počeo treningom Body Pump-a, a nastavio treninzima Body Attack, Body Step, Body Combat i Sh’Bam.

Vlasnik fitness studija “Benex fitness” Beni Hasanđekaj kaže da je na ideju da organizuje “Fitnes revolucije” došao, poučen iskustvom iz Njemačke, gdje se već 16 godina bavi fitnesom. Ističući da su se sugrađani pomalo ustručavali juče kada je trebalo vježbati pred mnogo ljudi u tržnom centru, Hasanđekaj je objasnio da su “Les Mills” programi koje su izvodili, veoma korisni za zdravlje.

Ana Marković iz Podgorice sa drugaricom je juče došla da vidi da jesu li treninzi teški, jer namjerava da krene u teretanu.

“Stalno to odgađam, ali mislim da je vrijeme da se posvetim zdravlju”, kaže Ana.

Hasanđekaj objašnjava da Body pump oblikuje i jača tijelo i da se trenutno sprovodi u više od 13.000 klubova u svijetu.

“Svaki trening se sastoji od kardio blokova koji jačaju mišiće i sagorijevaju masti, praćen je muzikom i vođen fantastičnim trenerima. Vježbali smo i Sh’bam, koji je sličan zumbi”, kaže Hasanđekaj.

Nove koreografije predstavili su i licencirani treneri Daria Ivanović, Ranko Jovanović, Vanja Đuričković, Jelena Vasić, Snežana Boljević, Igor Fatić i Filip Radulović.

Bonus video: