Ko je koristio Facebook profil maloljetnice nakon nestanka?

Neko ko je koristio FB, napisao je da će vratiti šifru onome kome treba, a zatim obrisao profil
132 pregleda 47 komentar(a)
Nikolina Ljiljanić, Foto: Privatna arhiva
Nikolina Ljiljanić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.01.2015. 07:26h

Policija istražuje ko je koristio, a potom i ugasio fejsbuk profil Nikoline Nine Ljiljanić nakon što je ona nestala. To je “Vijestima” sinoć rekao njen otac Radomir Rajko Ljiljanić.

Petnaestogodišnjakinja je nestala prije sedam dana, a masovna potraga za njom još nije dala rezultata.

"Inspektori pokušavaju da dođu do zadnjih kontakata sa Fejsbuka, ali je to malo komplikovano. Nakon što je nestala, neko je koristio njen profil i pisao objave. Napisao je da će vratiti šifru onome kome treba, a zatim obrisao profil 20 minuta nakon što smo mu se javili”, ispričao je Radomir.

On je rekao da su inspektori provjeravali poruke i pozive sa dva telefonska broja koja je njegova kćerka koristila, ali da im to nije pomoglo u istrazi.

"Nema nikakvog pomaka, sve je kao i prvog dana nakon nestanka - nemamo nikakv trag. Mnoštvo ljudi se solidarisalo sa nama - građani, komšije, rođaci, vojska, policija, vatrogasci, lokalna uprava... Pretražili smo svaki kutak, ali ništa", kazao je on.

Nikolina je nestala u noći 23. januara. Njen otac ranije je kazao da ništa nije slutilo da će Nikolina otići, iako je ona to brižljivo planirala.

Djevojčica je zakamuflirala krevet, trpajući ispod pokrivača igračke da bi izgledalo kao da spava.

Nikolina je visoka 158 santimetara, ima dugu smeđu kosu sa svijetlim pramenovima i smeđe oči. Porodica pretpostavlja da je u noći kada je nestala na sebi imala sive helanke, crnu jaknu i duboke patike.

Ako imate bilo kakve informacije o Nikolini, javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj 067/543-749.

Bonus video: