Za parkiranje na mjesto za OSI, policajac kažnjen sa 50 eura

Nadležni organi su reagovali dan nakon što su “Vijesti” objavile fotografiju, koju je redakciji dostavio čitalac, na kojoj se vidi da je policijsko vozilo parkirano na dijelu namijenjenom za osobe sa invaliditetom
15 komentar(a)
nepropisno parkiranje, Foto: Čitalac reporter
nepropisno parkiranje, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 29.01.2015. 15:58h

Policijskom službeniku koji je parkirao vozilo na parking mjestu za osobe sa invaliditetom (OSI) u Bijelom Polju jizrečena je novčana kazna od 50 eura.

Postoji mogućnost i da protiv Đ. V. bude pokrenut disciplinski postupak.

Nadležni organi su reagovali dan nakon što su “Vijesti” objavile fotografiju, koju je redakciji dostavio čitalac, na kojoj se vidi da je policijsko vozilo parkirano na dijelu namijenjenom za osobe sa invaliditetom.

Vozilo je upravljao službenik Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, Đ. V..

“Ovlašćeni policijski službenik Centra bezbjednosti Bijelo Polje je, zbog saobraćajnog prekršaja koji je počinio, policijskom službeniku Đ.V. izdao prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne u iznosu od 50 eura,” navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako se naglašava u saopštenju, Uprava policije poštuje prava svih građana, a posebno ranjivih kategorija među kojima su osobe sa invalititetom, i da realizuje zajedničke aktivnosti sa organizacijama koje se zalažu za promociju ljudskih prava i sloboda OSI.

Bonus video: